Poziv na edukaciju o unapređenju peradarske proizvodnje

Varaždinska županija u suradnji s Agronomskim fakultetom i Hrvatskim veterinarskim institutom poziva sve zainteresirane u petak 14.02.2020. u 10:00 sati u prostorije Varaždinske županije, Franjevački trg 7 (Skupštinska dvorana) na predavanje / edukaciju o unapređenju peradarske proizvodnje.

S ciljem unapređenja peradarske proizvodnje i podizanja konkurentnosti OPG-ova koji se bave uzgojem peradi, Varaždinska županija pokrenula je projekt pod nazivom “Edukacijom, novim tehnologijama i organizacijom do konkurentne peradarske proizvodnje na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u Varaždinskoj županiji” koji će tijekom 2020. godine provoditi stručnjaci Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog veterinarskog instituta.

Projekt će započeti održavanjem informativne radionice gdje će zainteresirani imati priliku informirati se o sadržaju projekta i načinu na koji se mogu uključiti u njegovu provedbu. Kako bi se stekao uvid u trenutno stanje peradarske proizvodnje na području Županije, pozivaju se zainteresirani uzgajivači peradi da ispune i anketni upitnik  koji mogu dostaviti na dan edukacije ili poslati elektroničkom poštom na tanja.banfic@vzz.hr.

Zbog ograničenog broja mjesta Varaždinska županija moli da svoj dolazak potvrdite na tel. 042 / 390 524.

Unapređenje peradarske proizvodnje – anketni upitnik (.doc)